SHARING MENU € 65 p/pers vanaf 2 pers

-keuze uit 3 starters per 2 pers
-Dry aged beef “chefs selection”of “chefs top selection”
-Nagerecht of kazen
***
CARPACCIO DRY AGED ENTRECOTE
gekorst – citroen aioli – pijnboompitten - parmezaan
En/of
TOAST KANNIBAAL
Handgesneden rundtartaar - brioche - sriracha
En/of
HUISBEREIDE IBERICOHAM KROKETJES
Romesco saus
En/of
MERGPIJP
Gremolata -toast zuurdesem
En/of
BUIKSPEK BBQ
Five spice - spitskool kimchi - daikon
En/of
PATRIJSFILETS BBQ (+€ 5)
Tandoori |spitskool |yoghurt dip
En/of
HUISBEREIDE TERRINE VAN GANZENLEVER (+€ 7)
Briochetoast-sjalottenconfituur
En/of
SINT JACOBSVRUCHTEN DIEPPE XL BBQ (+€ 12 )
Forestiere- butternut- beurre blanc
***

DRY AGED BEEF CHEF’S SELECTION ± 250 gr/ pers
of
DRY AGED BEEF CHEF’S TOP SELECTION ± 250 gr/ pers (+€ 10 pp)
bearnaise of peperroomsaus, kropsla met vinaigrette en
verse frieten
***
DAME BLANCHE
Dagelijks huisbereid ijs met warme chocoladesaus
of
PISTACHE CREME BRULEE (+3pp)
Pistache uit Bronté -crumble
of
KAZEN VAN TRICHT(+ € 5 pp)
Garnituren – huisbereid brood
of
RITA’S FAMOUS IRISH COFFEE(+ € 5pp)

Deze sharing menu is enkel te verkrijgen op maandag en donderdag

Deze menu is een voorbeeldmenu

Deze menu is te nemen door alle tafelgenoten.

Dank U