MENU
LA BUENA VIDA
MENU €95P.P. (PER 2 PERS) | |
---|---|
CHARCUTERIE OM TE DELEN | |
KREEFT "DEN DORSVLEGEL" | |
Bereid op onze eigenwijze manier. Beetje look, beetje liefde. | |
COTE A L'OS RUBIA 60 DAGEN GERIJPT | |
Door ons geselecteerd, in huis gerijpt en versneden. Spaanse top kwaliteit!Verse kropsla, handgesneden friet en saus inbegrepen | |
DAME BLANCHE | |
Dagelijks vers gedraaid ijs, Chocolade 'Herman Van Dender' en verse slagroom. | |
SELECTIE KAZEN VAN VAN TRICHT(+€5) | |
RITA'S FAMOUS IRISH COFFEE (+5) |
STARTERS
KALFSHERSENEN | € 14,00 |
---|---|
kroketjes | gribiche | |
MERGPIJP IN DE OVEN | € 10,00 |
Gremolata |toast | |
MERGPIJP/TARTAAR | € 20,00 |
Tartaar "Wagyu De France " bavette | pommes soufflés | |
DRY AGED CARPACCIO "RUBIA GALLEGA" | € 18,00 |
Carpaccio | belper knolle | ansjovis mayo | |
DUMPLINGS | € 15,00 |
Huisbereid | Dry aged beef | Ponzu | |
KALFSNIERTJES BBQ | € 16,00 |
Toast | sjalotten | graanmosterd | |
"WAGYU DE FRANCE"OSSENSTAART | € 18,00 |
Kroket |gepekelde groentjes | aji amarillo | |
"WAGYU DE FRANCE" RUNDSTONG | € 16,00 |
BBQ | saus "En Tortue" | |
SELECTIE CHARCUTERIE"DORSVLEGEL" | € 35,00 |
selectie van vier verschillende soorten top charcuterie ons huisbereid brood|tafelzuren | |
MAKREEL BBQ | € 15,00 |
Boemboe bali |paksoy |sambal | |
OESTERS IRISH MOR N°2 TOP | € 15,00 |
-natuur met sjalottenvinaigrette 3st/6st-granité margarita 3st/6/st | |
TXANGURRO BASK STYLE | € 25,00 |
Gevulde Noordzeekrab |in de oven | soldaatjes | |
LANGOUSTINES BBQ XXXL | € 35,00 |
beurre blanc |citroenverbena | |
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
VLEESKAART
DRY AGED RIB EYE (300-350gr) | |
---|---|
Ons vlees is slowfood, de dieren groeien op met de beste zorg voor dierenwelzijn, Het vlees heeft tijd nodig om te rijpen. het heeft tijd nodig om op temperatuur te komen en het heeft tijd nodig om te grillen. Dus neem ook tijd om er van te genieten. U kan ons vlees ook delen met elkaar, vanaf 2 personen, 1 ras per persoon ! Smakelijk | |
SIMMENTAL-ZWITSERLAND | € 52,00 |
Topvlees uit de alpen, zijn dubbeldoel runderen , zowel vlees als melk, mooi dooraderd, volle smaak van boter, mals en sappig vlees | |
HEREFORD- IERLAND | € 52,00 |
Mooie stoere runderen met krullende vacht, afkomstig uit zuid-oost Engeland, staan het Hele jaar buiten. Krijgen enkel gras en hooi. mooi gemarmerd en kruidige smaak | |
SASHI-DENEMARKEN | € 62,00 |
Winnaar van de world steak challenge.Selectie van oude runderen uit het hoge noorden.Gemarmerd tot zeer gemarmerd | |
MONTBELIARDE-FRANKRIJK | € 52,00 |
Uit de Jura-streek. Wordt vooral gekweekt voor de topkaas Comté maar beschikt ook over prachtig donker vlees met een gemiddelde marmering. Aanrader | |
JERSEY-ENGELAND | € 55,00 |
Het vlees van de Jersey koe is uniek. Enkel grasgevoederd, mooie marmering en volle smaakNatuurlijk vlees dat barst van de omega 3en 6 vetten | |
DRY AGED COTE A L'OS (1KG -2 pers) | |
SHORTHORN-IERLAND | € 110,00 |
Een van de oudste runderrassen, vroeger dubbeldoel maar nu vooral voor het vlees gekweekt, mooi donker gemarmerd vlees | |
RUBIA GALLEGA -SPANJE | € 130,00 |
Alom gekend en geroemd is dit vlees uit Galicië. Het vlees heeft een Subtiele marmering, mooi donkerrood en ietwat ziltige/kruidige smaak. Top! | |
SPAANSE WAGYU- MIGUEL VERGARA-SPANJE | € 170,00 |
Mooi,project van de Spaanse meesterkweker Vergara, deze runderen hebben een vrije uitloopin de regio Extremadura, net zo gemarmerd als de Japanse tegenhanger maar met meer karakter.EXCLUSIEF | |
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
HOOFDGERECHTEN
KALFSNIERTJES BBQ "Baugé" | € 34,00 |
---|---|
Graanmosterd| dragon | waterkers | |
WAGYU DE FRANCE WANGEN 48 UUR | € 39,00 |
seizoensgroenten | |
RUBIA GALLEGA OSSENHAAS | € 42,00 |
Steak au poivre flambée | klassiek | |
TARBOT | € 45,00 |
Morieljes |schorseneren|monniksbaard | |
KREEFT 600gr | € 60,00 |
Olijfolie | Chili & look | |
INFO | |
-Ons restaurant is niet aan te raden voor kinderen onder 12 jaar.-Omdat wij een VLEESRESTAURANT zijn, serveren wij geen vegetarische of veganistische gerechten, ook niet op aanvraag.-Om misverstanden te vermijden, bekijk zeker de menukaart voor U reserveert. |
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE | € 12,00 |
---|---|
dagelijks vers bereid | |
CAFE GLACE | € 12,00 |
Dagelijks vers gedraaid vanille-ijs |espresso | kahlua | |
ILES FLOTTANTS | € 12,00 |
Citroen |bosbes |amandel | |
KAZEN VAN TRICHT | € 14,00 |
Selectie kazen door kaas affineurs Van Tricht |
