ASADO
van 12 mei tot en met 3 sept is ASADO geopend.
Ingang langs de rechterkant van het restaurant.
MENU €95P.P. (PER 2 PERS) | |
---|---|
CHARCUTERIE OM TE DELEN | |
KREEFT "DEN DORSVLEGEL" | |
Bereid op onze eigenwijze manier. Beetje look, beetje liefde. | |
COTE A L'OS CHAROLAIS OF COTE A L'OS RUBIA GALLEGA(+10PP)OF COTE A L'OS AROUQUESA(+15PP) OF COTE A L'OS WAGYU DE FRANCE(+45PP) | |
Door ons geselecteerd, in huis gerijpt en versneden.Verse kropsla, handgesneden friet en saus inbegrepen | |
DAME BLANCHE | |
Dagelijks vers gedraaid ijs, Chocolade 'Herman Van Dender' en verse slagroom. | |
SELECTIE KAZEN VAN VAN TRICHT(+€5) | |
RITA'S FAMOUS IRISH COFFEE (+5) |
IN ONS SHARING-CONCEPT KAN JE VERSCHILLENDE VOORGERECHTJES DELEN OM TE STARTEN. WIJ RADEN 2 A 3 STUKS PER 2 PERSONEN AAN. U KAN ALTIJD BIJ BESTELLEN Starters zijn alleen verkrijgbaar als voorgerecht. Starters komen wanneer ze klaar zijn, ENJOY !!! | |
---|---|
KALFSHERSENEN | € 14,00 |
kroketjes | gribiche | |
MERGPIJP IN DE OVEN | € 15,00 |
Gremolata |toast | |
MERGPIJP/TARTAAR | € 25,00 |
Tartaar "Wagyu De France " bavette | pommes soufflés | |
BRASVAR BUIKSPEK BBQ | € 16,00 |
Gelakt |huisbereide kimchi | daikon | |
DRY AGED CARPACCIO"BO THAI CHANH" | € 18,00 |
Vietnam style | pinda | |
TACO'S 2 ST | € 16,00 |
Green Mole | BBQ pulled beef | |
JAMON IBERICO | € 25,00 |
Pan con tomate | |
SARDIENEN AL FORNO | € 15,00 |
peterselie |citroen|panko | |
IRISH MOR OESTERS N° 2 3/6ST | € 15,00 |
Natuur met sjalotvinaigretteAl forno |beenmerg gremolata | |
CALAMARES | € 16,00 |
Tagliatelli |sobrasada | |
LANGOUSTINES BBQ Xl | € 25,00 |
ponzu beurre blanc|zeewierzoutRavioli van de scharen|bisque | |
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
Ons vlees is slowfood, de dieren groeien op met de beste zorg voor dierenwelzijn, Het vlees heeft tijd nodig om te rijpen. het heeft tijd nodig om op temperatuur te komen en het heeft tijd nodig om te grillen. Dus neem ook tijd om er van te genieten. U kan ons vlees ook delen met elkaar, vanaf 2 personen, 1 ras per persoon ! Smakelijk | |
---|---|
DRY AGED RIB EYE (300-350gr) | |
HOLSTEIN-FRANKRIJK | € 55,00 |
Een ode aan de melkkoe! Prachtig gemarmerd en sappig vlees. Holstein vlees behoort al jaren bij de beste. | |
HIGHLANDER -SCHOTLAND | € 59,00 |
Stoere langharige runderen uit de Schotse hooglanden, 100% natuurlijk gekweekt. Licht gemarmerd, intense smaak en sappig vlees. | |
JERSEY-ENGELAND | € 62,00 |
Het vlees van de Jersey koe is uniek. Enkel grasgevoederd, mooie marmering en volle smaakNatuurlijk vlees dat barst van de omega 3en 6 vetten | |
BLACK PEARL-POLEN | € 62,00 |
Afkomstig uit de mooiste streek van Polen, Mazurie. Speciale Holstein stamboom die wordt afgemest met noten en suikerbiet. Dit resulteert is een exclusieve smaak die we nergens kunden vinden in ander rundsvlees. We rijpen deze trouwens af op een speciale manier (Secret) voor dat beetje extra smaak. | |
DRY AGED ENTRECOTE (300GR) | |
AUBRAC-FRANKRIJK | € 55,00 |
Deze runderen van het centraal massief worden volgens een heel strikt lastenboek gekweekt wat resulteert in een heel smaakvol, mals en kruidig vlees. Een niet te missen Franse klassieker. | |
JERSEY-ENGELAND | € 55,00 |
Het vlees van de Jersey koe is uniek, mooie marmering, vol omega 3 en 6. Dit vlees is dus lekker en gezond bovenop | |
DRY AGED COTE A L'OS (1KG -2 pers) | |
CHAROLAIS -FRANKRIJK | € 120,00 |
Topvlees uit de Bourgogne streek. In Frankrijk het belangrijkste vleesras. Het vlees is van een zeer goede kwaliteit, mager, bevat weinig vet en donkerrood van kleur, top | |
RUBIA GALLEGA -SPANJE | € 130,00 |
Alom gekend en geroemd is dit vlees uit Galicië. Het vlees heeft een Subtiele marmering, mooi donkerrood en ietwat ziltige/kruidige smaak. Top! | |
COTE A L'OS AROUQUESA-PORTUGAL | € 140,00 |
Een familielid van de Rubia, maar veel kleiner van schofhoogte, zeer gemarmerdvlees met intense smaken, super! | |
WAGYU DE FRANCE | € 210,00 |
Volbloed wagyu uit het noorden van Frankrijk, Picardie. Self sustaining farm met de hoogste zorg voor de dieren. Evenaart zijn Japanse tegenhanger! Exclusief voor Den Dorsvlegel. | |
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
KEIZERSBAARS / BERYX A LA BASQUE | € 39,00 |
---|---|
aardappelen | gerookte pimenton |al forno | |
KREEFT 600gr | € 62,00 |
Olijfolie | Chili & look | |
INFO | |
-Ons restaurant is niet aan te raden voor kinderen onder 12 jaar.-Omdat wij een VLEESRESTAURANT zijn, serveren wij geen vegetarische of veganistische gerechten, ook niet op aanvraag.-Om misverstanden te vermijden, bekijk zeker de menukaart voor U reserveert. |
DAME BLANCHE | € 12,00 |
---|---|
dagelijks vers bereid | |
ANANAS AL FORNO | € 14,00 |
huisbereid vanille-ijs | Jamaican Rum | |
BAKED ALASKA | € 14,00 |
Aardbei |yuzu |kardemon | |
KAZEN VAN TRICHT | € 14,00 |
Selectie kazen door kaas affineurs Van Tricht |
van 12 mei tot en met 3 sept is ASADO geopend.
Ingang langs de rechterkant van het restaurant.