MENU
STARTERS
Sharing is caring, Ons concept loopt als volgt!wij raden aan om 2 a 3 starters te delen met elkaar zodat iedereen kan genieten.Geen zin om te sharen? geen probleem! Starters zijn enkel verkrijgbaar als voorgerecht. Starters komen wanneer ze klaar zijn! Enjoy.. | |
---|---|
MERGPIJP IN DE OVEN | € 18,00 |
Gremolata | zuurdesem |
|
MERGPIJP ROYAL | € 28,00 |
Handgesneden rundtartaar | dragonmayo | pommes soufflés |
|
CARPACCIO | € 18,00 |
Rund | gekorst | citroenaiolie | pijnboompitten | parmezaan |
|
TOAST KANNIBAAL | € 18,00 |
Handgesneden rundtartaar | brioche | sriracha |
|
HUISBEREIDE DUMPLINGS | € 18,00 |
Dry aged beef | ponzu |
|
BUIKSPEK BBQ | € 20,00 |
Five Spice | spitskool kimchi | daikon salade |
|
TOAST CHAMPIGNON | € 29,00 |
Gebakken ganzenlever |eekhoorntjesbrood | herfsttruffel |
|
GANZENLEVER | € 27,00 |
Huisbereide terrine | sjalottenconfit | Brioche |
|
JAMON IBERICO 100% BELLOTA | SEÑORIO DE MONTANERA (80 gr) | € 32,00 |
Ons huisbereid brood |salsa van tomaat |
|
CHIPIRONES FRITOS | € 18,00 |
|
|
6 IRISH MOR OESTERS | € 27,00 |
Natuur op ijs | sjalottenvinaigrette |
|
TORO BALFUEGO BLUEFIN TONIJN | € 29,00 |
Sashimi | Sambaiza vinaigrette | hazelnoot |
|
KING KRAB (200 gr) | € 39,00 |
Basilicum | citroengras | chili |
|
CANADESE KREEFT (600-650 gr) | € 65,00 |
look | chili | olijfolie |
|
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
VLEESKAART
Ons vlees is slowfood, de dieren groeien op met de beste zorg voor dierenwelzijn, Het vlees heeft tijd nodig om te rijpen. het heeft tijd nodig om op temperatuur te komen en het heeft tijd nodig om te grillen. Dus neem ook tijd om er van te genieten. U kan ons vlees ook delen met elkaar, vanaf 2 personen, 1 ras per persoon ! Smakelijk | |
---|---|
DRY AGED RIB EYE (300-350gr) | |
TXOGITXU - BASKENLAND | € 65,00 |
Selectie van runderen uit Baskenland geselecteerd door de beroemde slager Imanol Jaca. Het vlees wordt door Imanol geselecteerd op kwaliteit en marmering. |
|
RUBIA GALLEGA - SPANJE | € 65,00 |
Alom gekend en geroemd is dit vlees uit Galicië. Het vlees heeft een subtiele marmering, mooi donkerrood en iet wat ziltige/kruidige smaak. |
|
MINHOTA – PORTUGAL | € 65,00 |
De trots van Portugal! Prachtig ras met intens donker vlees en licht gemarmerd. |
|
BELGIUM GRAND CRU | € 67,00 |
Het beste uit Belgie geselecteerd door onze vriend Manuel Swaegers, Jersey runderen van Belgische bodem met een langere rijping en een prachtige marmering. |
|
BLACK PEARL - POLEN | € 67,00 |
Afkomstig uit de mooiste streek van Polen Mazurie. Een boerderij dat Holstein kweekt met een doel. Ze selecteren volgens beste genetica, dit gecombineerd met een uitzonderlijk dieet van granen en suikerbiet. Fijne intense marmering en vooral heel mals. |
|
SASHI AAA – DENEMARKEN | € 67,00 |
Een selectie van het vleesbedrijf JN Meat in Denemarken. Sashi betekend Marmering in het Japans. Ze selecteren Oudere melkkoeien op marmering een kwaliteit. de AAA selectie is trouwens de hoogste waardering. Nordic beef! |
|
DRY AGED COTE A L'OS (1KG -2 pers) | |
CHAROLAIS - FRANKRIJK 2pers | € 120,00 |
De trots van de Fransen, het enige vlees met een A.O.C.(herkomstbenaming). |
|
T-BONE FRISONA - SPANJE 2PERS | € 130,00 |
De Spaanse 'Holstein' versneden in een T-Bone. wat voor ons betreft een prachtige snit. Gemarmerd en diep van smaak. Een aanrader |
|
RUBIA GALLEGA - SPANJE 2pers | € 140,00 |
Alom gekend en geroemd is dit vlees uit Galicië. Het vlees heeft een Subtiele marmering, mooi donkerrood en ietwat ziltige/kruidige smaak. Top! |
|
NOIR DE BALTIQUE - ESTLAND 2pers | € 160,00 |
Noir de Baltique is een verzamelnaam voor runderen met vlees van hoge kwaliteit rond de Baltische staten. Oude melkkoeien met intense marmering. Een meatlovers dream! |
|
WAGYU SANTA ROSALIA - SPANJE 2 PERS | € 250,00 |
Vrije uitloop Wagyu uit het hart van Castilla y Leon. Santa Rosalia is een 'state of the art' boerderij die zorgt voor de hoogste zorg van hun dieren. Nogmaals een reden waarom wij fan zijn van deze Wagyu boerderij. Intense marmering en ongelofelijk smaakvol en mals. |
|
Beste Meatlovers, dit is een voorbeeld van onze vleeskaart.Onze vleeskaart verandert bijna dagelijks Dit komt omdat wij werken met verschillende rundrassen die wij allemaal zelf rijpen(dry agen)en ze niet allemaal tegelijk klaar kunnen zijn. Wij hebben constant tussen de 50 en 60 Lendes, die minstens voor 6 weken liggen te rijpen. | |
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
HOOFDGERECHTEN
STEAK TARTAAR | € 32,00 |
---|---|
handgesneden rundtartaar | klassiek |
|
OSSENHAAS "ROSSINI" | € 49,00 |
Gebakken ganzenlever | eekhoorntjesbrood | herfsttruffel |
|
ZEETONG BBQ (500GR) | € 49,00 |
Luikse salade | gefileerd |
|
KREEFT 600gr | € 65,00 |
Olijfolie | Chili & look |
|
KING KRAB BBQ (400 gr) | € 79,00 |
Basilicum | citroengras | chili |
|
INFO | |
-Ons restaurant is niet aan te raden voor kinderen onder 12 jaar.(wij serveren geen kindergerechten) -Omdat wij een VLEESRESTAURANT zijn, serveren wij geen vegetarische of veganistische gerechten, ook niet op aanvraag. -Om misverstanden te vermijden, bekijk zeker de menukaart voor U reserveert. |
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE | € 14,00 |
---|---|
dagelijks vers bereid |
|
KAZEN VAN TRICHT | € 16,00 |
Selectie kazen door kaas affineurs Van Tricht |