MENU
LA BUENA VIDA
MENU €95P.P. (PER 2 PERS) | |
---|---|
CHARCUTERIE OM TE DELEN | |
KREEFT "DEN DORSVLEGEL" of KING KRAB (+€ 7pp)(kreeft of king krab altijd per 2 pers) | |
Bereid op onze eigenwijze manier. Beetje look, beetje liefde. | |
Cote a l'os Normande of Bistecca Fiorentina of Cote a l'os Rubia Gallega(+ €10 pp) of Cote a l'os Wagyu de France(+€45pp) | |
Door ons geselecteerd, in huis gerijpt en versneden.Verse kropsla, handgesneden friet en saus inbegrepen | |
DAME BLANCHE | |
Dagelijks vers gedraaid ijs, Chocolade 'Herman Van Dender' en verse slagroom. | |
SELECTIE KAZEN VAN VAN TRICHT(+€5) | |
RITA'S FAMOUS IRISH COFFEE (+5) |
STARTERS
IN ONS SHARING-CONCEPT KAN JE VERSCHILLENDE VOORGERECHTJES DELEN OM TE STARTEN. WIJ RADEN 2 A 3 STUKS PER 2 PERSONEN AAN. U KAN ALTIJD BIJ BESTELLEN Starters zijn alleen verkrijgbaar als voorgerecht. Starters komen wanneer ze klaar zijn, ENJOY !!! | |
---|---|
KALFSHERSENEN | € 15,00 |
kroketjes -gribiche-dragon | |
MERGPIJP IN DE OVEN | € 18,00 |
Gremolata - zuurdesem | |
MERGPIJP/TARTAAR | € 27,00 |
Pommes soufflés |signature dish extra 20 gram Royal Belgian caviar "Oscietra" +€ 50 | |
DUMPLINGS | € 18,00 |
Dry aged beef |ponzu | |
SPARE RIBS - NO BONES | € 18,00 |
smokey – kimchi – daikon | |
CARPACCIO | € 18,00 |
Rund – gekorst - citroenaiolie – pijnboompitten - parmezaan | |
FOCCACIA 48 HR | € 29,00 |
jamon Iberico belotta - Romesco | |
WAGYU TONGNATO | € 18,00 |
tonijn – kapperblaadjes uit Pantelleria – crumble olijf | |
MAKREEL | € 18,00 |
Bomboe Bali – paksoy – pinda | |
CALAMARES | € 21,00 |
Sobrasada - paprika - daslook | |
KING KRAB (200 gr) | € 39,00 |
Basilicum - citroengras - chili | |
CANADESE KREEFT (600-650 gr) | € 65,00 |
look – chili - olijfolie | |
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
VLEESKAART
Ons vlees is slowfood, de dieren groeien op met de beste zorg voor dierenwelzijn, Het vlees heeft tijd nodig om te rijpen. het heeft tijd nodig om op temperatuur te komen en het heeft tijd nodig om te grillen. Dus neem ook tijd om er van te genieten. U kan ons vlees ook delen met elkaar, vanaf 2 personen, 1 ras per persoon ! Smakelijk | |
---|---|
DRY AGED RIB EYE (300-350gr) | |
HOLSTEIN-FRANKRIJK | € 59,00 |
Deze Holsteiners, worden gekweekt in Noord frankrijk voornamelijk voor de melk, na hun pensioen worden ze afgemest voor het vlees, winnaar van een blinde proeftest. | |
MONTBELIARDE - FRANKRIJK | € 62,00 |
Topvlees uit de Jura, het ras geeft prachtig vlees en ook mooie kazen. Montbeliarde is sterk op meerder vlakken, mooi donker , matig gemarmerd, smaakvol vlees | |
BELGIUM GRAND CRU (rib eye of entrecote) | € 65,00 |
Het beste uit Belgie geselecteerd door onze vriend Manuel Swaegers, Jersey runderen van Belgische bodem met een langere rijping en een prachtige marmering | |
MARCHIGIANI – ITALIE | € 65,00 |
Marchigiana heeft een oeroude oorsprong in de Romeinse tijd en is altijd gezien als de trots van Italië. Het is een bijzonder mooie rund dat een bijzonder lekker stukje vlees geeft.Het is mals, fijn van draad en er zit een lichte marmering in. | |
BLACK PEARL-POLEN | € 65,00 |
Afkomstig uit de mooiste streek van Polen Mazurie. Daar worden ze afgemest metgranen en suikerbieten. licht van kleur, botermals, zeer gemarmerd topvlees | |
DRY AGED COTE A L'OS (1KG -2 pers) | |
SIMMENTAL - ZWITSERLAND 2 pers | € 120,00 |
Deze runderen grazen heel de zomer op de zwitserse bergflanken waar de kruiden en bloemetjes volop groeien, mooi gemarmerd en vol van smaak | |
BISTECCA FIORENTINA 2 pers | € 130,00 |
Deze cote a l'os met Filet pur is een specialiteit uit Toscane, wordt gegrild en constant bevochtigd met olijfolie en rozemarijn. Saus is overbodig, volgens ons dan toch. Topper ! | |
RUBIA GALLEGA -SPANJE 2pers | € 140,00 |
Alom gekend en geroemd is dit vlees uit Galicië. Het vlees heeft een Subtiele marmering, mooi donkerrood en ietwat ziltige/kruidige smaak. Top! | |
WAGYU – FINCA SANTA ROSALIA - SPANJE 2 PERS | € 210,00 |
Deze 100 % fullblood Wagyu wordt gekweekt in een 100% zelfvoorzienende boerderij in Castilla y Leon in het noordwesten van Spanje. Zeer gemarmerd en aan het been gegrild wat nog voor meer smaak zorgt.Topper | |
Beste Meatlovers, dit is een voorbeeld van onze vleeskaart.Onze vleeskaart verandert bijna dagelijks Dit komt omdat wij werken met verschillende rundrassen die wij allemaal zelf rijpen(dry agen)en ze niet allemaal tegelijk klaar kunnen zijn. Wij hebben constant tussen de 50 en 60 Lendes, die minstens voor 6 weken liggen te rijpen. | |
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten. Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt. |
HOOFDGERECHTEN
OSSENHAAS | € 39,00 |
---|---|
saus naar keuze | |
WILDE ZEEBAARS | € 49,00 |
Venkel- M'hansa couscous - citrus | |
KREEFT 600gr | € 65,00 |
Olijfolie | Chili & look | |
KING KRAB BBQ (400 gr) | € 79,00 |
Basilicum - citroengras - chili | |
INFO | |
-Ons restaurant is niet aan te raden voor kinderen onder 12 jaar.-Omdat wij een VLEESRESTAURANT zijn, serveren wij geen vegetarische of veganistische gerechten, ook niet op aanvraag.-Om misverstanden te vermijden, bekijk zeker de menukaart voor U reserveert. |
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE | € 14,00 |
---|---|
dagelijks vers bereid | |
KAZEN VAN TRICHT | € 16,00 |
Selectie kazen door kaas affineurs Van Tricht |