Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Holstein Nederland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 41

Normandi, Frankrijk

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 41

Salers Frankrijk

bruin rood ras met lange haren en kromme horens, het helder rode vlees is sappig, mals en een rijke smaak, het is licht gemarmerd

€ 45

charolais, Frankrijk

donkerrood vlees, weinig gemarmerd, met een kruidige wat minerale smaak, wat komt door de hooggelegen weiden waar ze op grazen, topvlees

€ 49

Simmenthal, Zwitserland

Samen met De holsteiner een van de meest onderschatte rassen Volle romige, naar boter neigende smaak, mooi dooraderd vlees

€ 45

South Devon, Engeland

Ook wel" the gentle giant" genoemd, omwille van de grootte en tamme karakter , het vlees is mooi gemarmerden vol van smaak

€ 49

Scottona Piemontese

Ze groeien op in de Italiaanse Alpenweiden waar hun dieet vooral uit grassan en alpenkruiden bestaat, fijn gemarmerd en sappig vlees

€ 49

black pearl

Afkomstig uit Mazurie, een van de mooiste streken in Polen, ze worden afgemest met noten en bieten, wat hun smaak ten goede komt, topvlees uit Polen

€ 52

Casina

deze groeien op in de ruige bergen van Asturia, door de bevolking daar “Asturiana de La montana” genoemd, winnaar World steak challenge 2014

€ 52

Arouquesa

uit de Portugese graslanden, waar ze granen en kruiden eten, mooi gemarmerd sterke vleessmaak, stevig en zeer aangenaam topvlees

€ 59

Capriciho D'oro

Deze zijn opgegroeid aan de kusten van Galicie, intense, fijne en diepe smaak met een onvergelijkbare textuur, min10 jaar oude runderen, gewoon top

€ 59

A 5 Wagyu beef, kagoshima Japan bms 11-12

Dit is topvlees uit Japan met een fantastisch mondgevoel en een ongelooflijke smaaksensatie

€ 95

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Galloway Schotland

Omega 3 en 6 recht uit de natuur. 365 Dagen per jaar grazen de Galloway runderen op de schrale weilanden in West Schotland. Dit is Freerange Meat op zijn best en Slowmeat avant la lettre. Zeer smakelijk, gezond en mooi dooraderd vlees met weinig overbodig vet. De Galloway is de favoriet van de Londense Foodies en Healthies.

€ 90

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 104

Wagyu Iberico, Spanje

Resultaat van kruising tussen wagyu en Rubia, hebben een vrije uitloop, worden bijgevoederd met extra virgin olive oil, zeer gemarmerd vlees met Topsmaak

€ 150

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Contact

Heihoekstraat 155 9100 Sint-Niklaas
dendorsvlegel@skynet.be
T 03 766 29 35

Sitemap

Zin in een lekker stukje dry aged vlees?

Maak uw reservatie >

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x