Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Holstein Nederland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 41

Simmenthal, Zwitserland

Samen met De holsteiner een van de meest onderschatte rassen Volle romige, naar boter neigende smaak, mooi dooraderd vlees

€ 41

Normandi, Frankrijk

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 49

hereford

Dit zijn de stoerste runderen die er zijn, winter en zomer buiten, wat resulteert in een sterke rundsmaak, mooi geaderd, vol van smaak , puur natuur echt hoe vlees moet smaken

€ 49

Freygaerd finland

100 % puur biologisch vlees uit het land van de duizend meren, licht van kleur , supermals topvlees

€ 55

Sashi AAA Denemarken

Winnaar van de world Steak challenge in 2018 en 2019, mooi gemarmerd natuurvlees uit Denemarken

€ 55

Arouquesa, Portugal, Cote a l'os 500 gr 1 pers

kleine maar stevige dubbeldoel koeien uit het midden van Portugal, waar zij grazen langs de kleine riviertjes in de bergachtige streek, familie van rubia, topvlees

€ 59

rubia gallega

Deze zijn opgegroeid aan de kusten van Galicie, intense, fijne en diepe smaak met een onvergelijkbare textuur, min10 jaar oude runderen, gewoon top

€ 59

Wagyu Japan A5 BMS 11-12

De Rolls-Royce van de Wagyu! Afkomstig uit het koude noorden van Japan. Ongelooflijke smaaksensatie

€ 95

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Limousin Blason

Topvlees uit Frankrijk, is een label rouge dwz, een appellatie zoals wijnen, een erkend streekproduct, het vlees is donkerrood, kruidig en top van smaak

€ 90

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 118

Wagyu Iberico, Spanje

Resultaat van kruising tussen wagyu en Rubia, hebben een vrije uitloop, worden bijgevoederd met extra virgin olive oil, zeer gemarmerd vlees met Topsmaak

€ 150

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Contact

Heihoekstraat 155 9100 Sint-Niklaas
dendorsvlegel@skynet.be
T 03 766 29 35

Sitemap

Zin in een lekker stukje dry aged vlees?

Maak uw reservatie >

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x