Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

Ons vlees is slowfood , de dieren groeien langzaam op met de beste zorg voor dierenwelzijn, het vlees heeft tijd nodig om te rijpen, het heeft tijd nodig om op temperatuur te komen, en het heeft tijd nodig om te grillen, dus neem ook de tijd om het te degusteren. U kan ons vlees ook delen, vanaf 2 personen, één ras per persoon

smakelijk



DIT IS MAAR EEN SELECTIE VAN VLEESRASSEN, ONZE KAART VERANDERT WEKELIJKS DOOR DE RIJPINGSTIJD VAN SOMMIGE RASSEN EN HET AANBOD OP DE MARKT

*********************************************************

BEEF SELECTION MIN 6 WEKEN DRY AGED

Prijs

HEREFORD | ENGELAND

Dit zijn de stoerste runderen die er zijn, winter en zomer buiten, wat resulteert in een sterke rundsmaak, mooi geaderd, vol van smaak , puur natuur echt hoe vlees moet smaken

€ 49

HOLSTEIN | DUITSLAND

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 49

SIMMENTHAL | ZWITSERLAND

Samen met De holsteiner een van de meest onderschatte rassen Volle romige, naar boter neigende smaak, mooi dooraderd vlees

€ 49

MONTBELIARDE | FRANKRIJK

Een niet te missen Franse klassieker, mooi mals en kruidig vlees, wordt gekweekt volgens een uiterst streng lastenboek, dat vertaalt zich in heerlijk vlees

€ 49

BLACK PEARL | POLEN

Afkomstig uit Mazurie, een van de mooiste streken in Polen, ze worden afgemest met noten en bieten, wat hun smaak ten goede komt, topvlees uit Polen

€ 59

CARIMA RARE | iTALIE

Top selectie uit Italie, multo bene, magnifico !

€ 59

Wagyu Japan A5 BMS 11-12

De Rolls-Royce van de Wagyu! Afkomstig uit het koude noorden van Japan. Ongelooflijke smaaksensatie

€ 105

COTE A L'OS MIN 6 WEKEN DRY AGED (2pers)

Prijs

CAPRICHIO DI ORO-SPANJE

Selectie van Rubia runderen die minstens 10 jaar oud zijn, dus meer gemarmerd, nog meer smaak en nog malser, top !

€ 130

WAGYU FRANCE

Is waarschijnlijk de beste wagyu buiten Japan, deze volbloed wagyu is subliem van smaak en textuur , worden gekweekt in het Franse Picardie

€ 190

OP VRIJDAG EN ZATERDAG TAFELEN WIJ, DAAROM SERVEREN WIJ ENKEL EEN COMBINATIE VAN STARTERS EN HOOFDGERECHTEN, DIT GEEFT ONS OOK DE KANS OM HET VLEES OP TEMPERATUUR TE LATEN KOMEN ALVORENS TE GRILLEN, WAT ZEKER DE SMAAK EN KWALITEIT TEN GOEDE KOMT Dank U de chef

SIDEDISHES INBEGREPEN

In Asado serveren wij geen frieten, maar patatas al forno

KROPSLA MET VINAIGRETTE SALEE

PEPERROOMSAUS OF BEARNAISE

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Contact

Heihoekstraat 155 9100 Sint-Niklaas
dendorsvlegel@skynet.be
T 03 766 29 35

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Maak uw reservatie > Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x