Vleeskaart

Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Holstein Nederland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 41

Aberdeen Angus Schotland

Opgegroeid in de ruwe en regen­achtige weilanden ten zuiden van de Schotse Highlands.Sterk gemarmerd en vol van smaak

€ 41

Shorthorn, Ierland

Topvlees uit het hoge noorden van Ierland, van de kweker Hannan, dit vlees wordt gerijpt in kamers vol met Himalayazout, mooi dooraderd, fijn doorregen en smakelijk vlees

€ 45

Jersey, Jersey eiland, Engeland

Afkomstig van het Kanaaleiland Jersey . Het vlees is gemarmerd en heeft een dieprode kleur en een uitgesproken smaak

€ 49

Normandi

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 41

Charolais Label rouge

Deze runderen hebben een eigen aoc, door te grazen op de met kruiden en gewassen bezaaide weiden van de Auvergne, krijgen ze kun typische smaak, donderrod vlees en weinig gemarmerd

€ 45

Freygaard, Finland

Nordic beef uit het hoge noorden, het land van de duizend meren, 100% biologisch vlees, winnaar van de World steak challenge, echt top van de wereld

€ 45

Sashi beef, Denemarken

Sashi betekent marmering in het Japans, ze zijn geselecteerd op hun marmering en slechts enkele hebben de AAA label, dit is exclusief , het is zacht, mals en sappig

€ 45

Black pearl, Polen

Natuurlijk vlees uit waarschijnlijk de mooiste streek in Polen, wordt bijgevoederd met noten en suikerbieten, voor de fantastische smaak

€ 45

Rubia Gallega Spanje

De runderen van het Rubia Gallega-ras kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet. Door de leefwijze heeft het vlees een kruidige en ietwat zilte smaak wat de grootste Spaanse sterrenchefs ten zeerste weten te appreciëren.

€ 49

Casina, Spanje , Asturie

deze bergkoeien leven in het ruige Asturie in het noorden van Spanje, waar ze kruiden en grassen eten, topvlees een van onze paradepaardjes(koeien

€ 49

Capricho de Oro, Spanje

sterk gemarmerd | intens van smaak | altijd min 12 jaar oud

€ 52

Arouqeusa,Portugal

sterk gemarmerd | 15 jaar oud rund | topvlees | zeer exclusief

€ 57

Wagyu Blackmore, Australie n° 10

zeer sterk gemarmerd | Rijke uitzonderlijke smaak

€ 95

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Charolais label rouge

Dit zijn de enigste runderen met een a.o.c.ze eten dagelijks kruiden en grassen op de weiden waar ze leven, donkerrood vlees met een minerale smaak

€ 90

Hereford Irish Prime

Redelijk gemarmerd | zeer ruw | sterk van smaak

€ 90

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 98

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Deel met je vrienden: