Vleeskaart

Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Simmenthal

Dit ras komt oorspronkelijk uit het de zwitserse vallei van de simm.De kenmer­ken van het vlees zijn de mooie marmering, de fijne structuur en de lekkere botersmaak.

€ 36

Holstein Duitsland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 36

Salers, Frankrijk

Afkomstig uit d’Auvergne. Salers zijn rode runderen kenmerkend door hun lange kromme hoorns. Ze grazen in het Centraal Massief in Frankrijk. Door de plaats waar ze grazen bestaat hun voedsel uitsluitend uit grassen en kruiden. Hierdoor produceren ze heel mals, vetarm en smakelijk vlees. Mine­raal van smaak.

€ 39

Aubrac Frankrijk

Een bruin rosse kleur en zwart omrande ogen, kenmerken van het Aubrac-ras. Ze voeden zich met het gras van de hooglandweiden van de Aubrac. Het vlees heeft een kruidige smaak.

€ 39

Charolais Label rouge

Deze runderen hebben een eigen aoc, door te grazen op de met kruiden en gewassen bezaaide weiden van de Auvergne, krijgen ze kun typische smaak, donderrod vlees en weinig gemarmerd

€ 41

Aberdeen Angus Schotland

Opgegroeid in de ruwe en regen­achtige weilanden ten zuiden van de Schotse Highlands.Sterk gemarmerd en vol van smaak

€ 39

Belted Galloway

Dit hoornloos rund dankt zijn naam aan het Schotse graafschap,het vlees bevat bijzondere vetten, nl omega 3 vetzuren die voor het lichaam helemaal verwerkbaar zijn, het vlees is zacht, zoet en sappig

€ 39

Ierse hereford

Top kwaliteit rundvlees van runderen die alleen gras en kruiden eten. De Ierse vleesrassen van het Hereford rund dat een echte vleeskoe is. Een prachtig stuk vlees met een constante hoge kwaliteit

€ 39

Dexter Ierland cote a l'os voor 1pers

Kleinste runderras ter wereld, eet enkel gras en kruiden, smaakt een beetje wildachtig

€ 42

ciderhouse txogitzu Baskenland

topvlees, uit het Baskenland, enkel de beste runderen komen in aanmerking voor deze selectie

€ 41

Rubia Gallega Spanje

De runderen van het Rubia Gallega-ras kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet. Door de leefwijze heeft het vlees een kruidige en ietwat zilte smaak wat de grootste Spaanse sterrenchefs ten zeerste weten te appreciëren.

€ 45

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Normandi

Zoals de naam doet vermoeden is deze uit Normandië. Door de jodium in de lucht en de ziltige bodem is het vlees een tikkeltje “pré-salé”

€ 80

Buey Gallego Premium min 1,6 kg

Spaanse werkossen van minstens 16 jaar oud, dit vlees is zeer exclusief en is het beste wat er is

vanaf 2 pers 60 pp kan ook voor 3.4 of meer personen

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 90

Deel met je vrienden:

Webdesign by