Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Holstein Nederland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 41

Normandi, Frankrijk

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 41

Aubrac, Frankrijk

uit de streek van Aveyron, ze hebben een rosse kleur en zwart omringde ogen, ze grazen op de hoogweilanden van de Aubrac, het vlees is mals en sappig

€ 45

Black pearl, Polen

Natuurlijk vlees uit waarschijnlijk de mooiste streek in Polen, wordt bijgevoederd met noten en suikerbieten, voor de fantastische smaak

€ 49

Rubia Gallega Spanje

De runderen van het Rubia Gallega-ras kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet. Door de leefwijze heeft het vlees een kruidige en ietwat zilte smaak wat de grootste Spaanse sterrenchefs ten zeerste weten te appreciëren.

€ 49

sashi, Denemarken

Sashi betekent marmering in het Japans, deze runderen worden geselecteerd op marmering, de onze hebben AAA classificatie, Top

€ 49

Freygaerd, Finland

100% biologisch vlees uit het land van de duizend meren, licht gemarmerd licht van kleur, winnaar van de World steak challenge 2018

€ 49

Wagyu Blackmore Australie

De enige fullblood wagyu buiten Japan, volgens kenners zelfs beter dan de Japanse, met een ongelooflijke textuur en smaaksensatie

€ 95

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Charolais label rouge

Dit zijn de enigste runderen met een a.o.c.ze eten dagelijks kruiden en grassen op de weiden waar ze leven, donkerrood vlees met een minerale smaak

€ 90

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 104

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x