Vleeskaart

Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Charolais Label rouge

Deze runderen hebben een eigen aoc, door te grazen op de met kruiden en gewassen bezaaide weiden van de Auvergne, krijgen ze kun typische smaak, donderrod vlees en weinig gemarmerd

€ 41

Normandi

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 41

Simmenthal

Dit ras komt oorspronkelijk uit het de zwitserse vallei van de simm.De kenmer­ken van het vlees zijn de mooie marmering, de fijne structuur en de lekkere botersmaak.

€ 39

Montbeliarde

Bonte koe uit het Franse Jura gebergte. Het vlees van de montbéliard is altijd mooi dooraderd en donker van kleur. De smaak is kruidig en boterachtig

€ 41

Aberdeen Angus Schotland

Opgegroeid in de ruwe en regen­achtige weilanden ten zuiden van de Schotse Highlands.Sterk gemarmerd en vol van smaak

€ 41

Holstein Duitsland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 39

Ierse hereford

Top kwaliteit rundvlees van runderen die alleen gras en kruiden eten. De Ierse vleesrassen van het Hereford rund dat een echte vleeskoe is. Een prachtig stuk vlees met een constante hoge kwaliteit

€ 41

Jersey

Afkomstig van het Kanaaleiland Jersey . Het vlees is gemarmerd en heeft een dieprode kleur en een uitgesproken smaak

€ 43

Rubia Gallega Spanje

De runderen van het Rubia Gallega-ras kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet. Door de leefwijze heeft het vlees een kruidige en ietwat zilte smaak wat de grootste Spaanse sterrenchefs ten zeerste weten te appreciëren.

€ 45

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Charolais label rouge

Dit zijn de enigste runderen met een a.o.c.ze eten dagelijks kruiden en grassen op de weiden waar ze leven, donkerrood vlees met een minerale smaak

€ 90

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 90

Black angus Aberdeen UK

Deze topselectie van meesterkeurder Metzger uit Parijs is werkelijk de moeite waard, 8 weken dry aged, bijna dooraderd zoals Wagyu, en ja de smaak is onevenaarbaar

€ 120

Simmental De Baviere, Metzger selection,

Deze Simmenthal heeft een marbrering tussen 8-9 op de schaal van bms, 100% raszuiver van ong 8 jaar oud. It doesn’t get any better than this

€ 120

Buey rubia Gallego ultra Premium

Spaanse werkossen van minstens 16 jaar oud, dit vlees is zeer exclusief en is het beste wat er is

€ 140

  • {{ error_message }}

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Deel met je vrienden:

Webdesign by