Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Holstein Nederland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 41

Normandi, Frankrijk

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 41

Salers Frankrijk

bruin rood ras met lange haren en kromme horens, het helder rode vlees is sappig, mals en een rijke smaak, het is licht gemarmerd

€ 45

charolais, Frankrijk

donkerrood vlees, weinig gemarmerd, met een kruidige wat minerale smaak, wat komt door de hooggelegen weiden waar ze op grazen, topvlees

€ 49

Simmenthal, Zwitserland

Samen met De holsteiner een van de meest onderschatte rassen Volle romige, naar boter neigende smaak, mooi dooraderd vlees

€ 45

Galloway, Schotland

slow food op zijn best, ze groeien op natuurlijk wijze op in het ruige Schotland, mooi donker vlees , weinig overbodig vet, vol omega 3 en 6, gezond vlees

€ 49

Freygaerd, Finland

100% biologisch vlees uit het land van de duizend meren, licht gemarmerd licht van kleur, winnaar van de World steak challenge 2018

€ 49

sashi, Denemarken

Sashi betekent marmering in het Japans, deze runderen worden geselecteerd op marmering, de onze hebben AAA classificatie, Top

€ 49

Rubia Gallega Spanje

De runderen van het Rubia Gallega-ras kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet. Door de leefwijze heeft het vlees een kruidige en ietwat zilte smaak wat de grootste Spaanse sterrenchefs ten zeerste weten te appreciëren.

€ 52

Casina

deze groeien op in de ruige bergen van Asturia, door de bevolking daar “Asturiana de La montana” genoemd, winnaar World steak challenge 2014

€ 52

A 5 Wagyu Snowbeef,Japan

Dit is het zeldzaamste vlees ter wereld, slechts 2 runderen per maand komen in aanmerking voor deze kwaliteit, intense robuste marmering met een ongelooflijke smaaksensatie ,vanaf 29 aug 49 per 100 gr, min 200 gr

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Dorsvlegel selection

door ons geselecteerd , om de beste cote a l’ossen van te snijden, dit kunnen verschillende rassen zijn, maar altijd top

€ 90

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 104

Chianina,Italie

Grootste ras ter wereld, meest gewaardeerd vlees in Italie, ook gekend van de Bistecca Fiorentina,licht gemarmerd, sappig en bovenal gezond topvlees uit Toscane

€ 104

Wagyu Iberico, Spanje

Resultaat van kruising tussen wagyu en Rubia, hebben een vrije uitloop, worden bijgevoederd met extra virgin olive oil, zeer gemarmerd vlees met Topsmaak

€ 150

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x