Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Holstein Nederland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 41

Normandi, Frankrijk

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 41

Salers Frankrijk

bruin rood ras met lange haren en kromme horens, het helder rode vlees is sappig, mals en een rijke smaak, het is licht gemarmerd

€ 45

charolais, Frankrijk

donkerrood vlees, weinig gemarmerd, met een kruidige wat minerale smaak, wat komt door de hooggelegen weiden waar ze op grazen, topvlees

€ 49

Simmenthal, Zwitserland

Samen met De holsteiner een van de meest onderschatte rassen Volle romige, naar boter neigende smaak, mooi dooraderd vlees

€ 45

South Devon, Engeland

Ook wel" the gentle giant" genoemd, omwille van de grootte en tamme karakter , het vlees is mooi gemarmerden vol van smaak

€ 49

Scottona Piemontese

Ze groeien op in de Italiaanse Alpenweiden waar hun dieet vooral uit grassan en alpenkruiden bestaat, fijn gemarmerd en sappig vlees

€ 49

black pearl

Afkomstig uit Mazurie, een van de mooiste streken in Polen, ze worden afgemest met noten en bieten, wat hun smaak ten goede komt, topvlees uit Polen

€ 52

Casina

deze groeien op in de ruige bergen van Asturia, door de bevolking daar “Asturiana de La montana” genoemd, winnaar World steak challenge 2014

€ 52

A 5 Wagyu beef, kagoshima Japan bms 11-12

Dit is topvlees uit Japan met een fantastisch mondgevoel en een ongelooflijke smaaksensatie

€ 95

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Black angus, Schotland

Wellicht het bekendste ras ter wereld, altijd top, deze zijn geselecteerd, naar marmering en smaak

€ 90

West Vlaams rood

sinds binnenkort hebben deze runderen een volwaardige erkenning gekregen, als europees Streekproduct, de onze zijn dubbeldoel runderen afkomstig van een boerderij in Oeren, topvlees, mooi gemarmerd deren

€ 96

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 104

Arouquesa, Portugal

Kleine "bulldozers" , tripeldoel runderen, melk, vlees en werk, dieren worden op oudere leeftijd geslacht, wat meer smaak en textuur oplevert, inheems ras uit Portugal, top

€ 120

Caprichio D'oro

Dit zijn rubia gallega's die minstens 10 jaar oud , waardoor ze nog een intensere smaak hebben, weeral topvlees uit Spanje

€ 120

Wagyu Iberico, Spanje

Resultaat van kruising tussen wagyu en Rubia, hebben een vrije uitloop, worden bijgevoederd met extra virgin olive oil, zeer gemarmerd vlees met Topsmaak

€ 150

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x