Vleeskaart

Ontdek onze uitgebreide vleeskaart.  

 

 Al ons vlees wordt gegrild in de green egg , wilt U graagverschillende rassen proeven, dat kan, vanaf 2 personen, éen bakwijze , max 4 rassen, Smakelijk.

Om het vlees op een perfecte manier te grillen, mag U toch rekenen op een volledige bereidingstijd van 30 min inclusief bak en rusttijd, voor een cote a l'os kan dit tot 45 min zijn

Beef selection , Rib eye 6 weken dry aged

Prijs

Holstein Nederland

Gekend om zijn zwart-witte kleurpatroon. Het vlees heeft een grove, maar toch zeer malse structuur, dooraderd en heeft een melkachtige en boterige smaak.

€ 41

lakenvelder, Nederland

Echt natuurlijk rund dat traag opgroeit, wat het vlees en de sublieme smaak ten goede komt

€ 45

Normandi, Frankrijk

Zoals de naam al doet vermoeden, komt dit ras uit Normandie, dit is een dubbeldoelras, , dit vlees is mooi dooraderd en een tikkeltje Pré salée

€ 41

Aubrac, Frankrijk

uit de streek van Aveyron, ze hebben een rosse kleur en zwart omringde ogen, ze grazen op de hoogweilanden van de Aubrac, het vlees is mals en sappig

€ 45

Salers, Frankrijk

e Salerskoe heeft als het ware de Cantal-Auvergne streek opgegeten. Als kalfje werd ze reeds door haar moeder gezoogd op de flanken van "les Monts du Cantal". Haar hele leven wordt getekend door vrijheid in een ruwe onherbergzame omgeving. Dit leven vertaalt zich in een zeer karaktervol, smaakvol en dooraderd vlees. De perfecte rijping door onze zorgen garandeert een topquality gastronomische ervaring.

€ 49

Freygaerd, Finland

100% biologisch vlees uit het land van de duizend meren, licht gemarmerd licht van kleur, winnaar van de World steak challenge 2018

€ 49

Jutlander, Denemarken

Deens dubbeldoelras, dat zowel heerlijke melk als heerlijk vlees produceert, mooi gemarmerd, top van smaak, exclusief vlees

€ 45

sashi, Denemarken

Sashi betekent marmering in het Japans, deze runderen worden geselecteerd op marmering, de onze hebben AAA classificatie, Top

€ 49

Black pearl, Polen

Natuurlijk vlees uit waarschijnlijk de mooiste streek in Polen, wordt bijgevoederd met noten en suikerbieten, voor de fantastische smaak

€ 49

Rubia Gallega Spanje

De runderen van het Rubia Gallega-ras kenmerken zich door de hoge mate van intramusculair vet. Door de leefwijze heeft het vlees een kruidige en ietwat zilte smaak wat de grootste Spaanse sterrenchefs ten zeerste weten te appreciëren.

€ 52

Turina, portugal

Variant van het Frisona ras, typisch voor Portugal, wordt gevoed met kruiden en granen, kersenrood vlees, intense marmering, sterke vleessmaak, top

€ 62

Wagyu Kagoshima Japan A5

voorlopig niet beschikbaar

€ 110

cote a l'os 1 kg 6 weken dry aged(2 pers)

Prijs

Charolais label rouge

Dit zijn de enigste runderen met een a.o.c.ze eten dagelijks kruiden en grassen op de weiden waar ze leven, donkerrood vlees met een minerale smaak

€ 90

Rubia gallega Spanje

Deze raszuivere Rubia gallega herken je aan het gele vet, dit is vlees buiten categorie, mals en en ongelooflijke lekkere smaak

€ 104

Chianina Italie (1,3kg)

de echte Bistecca Fiorentina, deze word gegrild met kruiden, citroen en goede olijfolie, groot genoeg voor 2 a 3 personen

€ 130

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x