Menu's

Butcher’s menu € 59

*Huisbereide charcuterie ,om te delen
***
*Carpaccio van Holstein, ruccola, zontomaatjes en parmezaan
of
*Tartaar van Piemontese, tempura oester, gerookte mayo
of

*Buikspek BBQ, gelakt, avocado, salsa
***
*Dry aged rib-eye naar keuze, Holstein, Normandi,
 of(Aubrac +4),( Galloway,Eringer ,Black pearl+8)
 ,( Prime Angus,Jersey,Chianina,rubia,Casina + 10),
Wagyu Blackmore +54)
***

*Nagerecht van de chef
 of
 *Kazen van Van Tricht(+€5)  of    *Irish coffee(+€5)


Chef’s menu (per 2 pers) € 69 p.p.

* Huisbereide charcuterie, om te delen
***
*Halve  kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter
of
*Bretoense kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter (7,5 p.p.)
***
* Dry aged Cote a l’os naar keuze, Charolais
 Rubia (+ 7 p.p.)
***
*Nagerecht van de chef
of  
*Kazen van Van Tricht(+€5) of  *Irish coffee(+€5)

 

 

 


Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x