Menu's

Butcher’s menu € 59

*Huisbereide gerijpte, gedroogde en gerookte entrecote om te delen
***
*Carpaccio van Holstein, ruccola, zontomaatjes en parmezaan
of
*Tartaar van Piemontese, radijs, miso, ijs van Avruga kaviaar
of
*Ossenstaart kroket, limoen, tomaat, mosterdsla
of
*Vitello tonnato, zeegroentjes, kwartelei, parmezaan
of
*Beenmerg, slow escargots, aardappel, rode wijnboter, zomertruffel
***
*Dry aged rib-eye naar keuze, Holstein, Normandi, of (Salers of Simmenthal +4)
 of
( Charolais, Galloway, Sashi, Freygaard +8)
of
(Rubia, shorthorn, Casina + 10) of (Turina+20)
***

Nagerecht van de chef  of  Kazen van Van Tricht(+€5)  of  Irish coffee(+€5)

Chef’s menu (per 2 pers) € 69 p.p.

*Huisbereide gerijpte, gedroogde en gerookte entrecote om te delen
***
*Halve  kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter
***
* Dry aged Cote a l’os naar keuze, Dorsvlegel selection of ( Rubia of Chianina+ 7 p.p.)
of Wagyu Iberico +30 p.p.
***

*Nagerecht van de chef  of  Kazen van Van Tricht(+€5) of  Irish coffee(+€5)


Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x