Menu's

Menu's

Butcher’s menu € 59 pp

 *Jamon Iberico 100% Bellota, cebo de campo ,om te delen
***
*Carpaccio van Holstein, ruccola, zontomaatjes en parmezaan
of
*Tartaar van Piemontese,  tempura  van oester en gerookte mayo  
of *Gegrild en gelakt buikspek Duroc d'olives, hot chocolat, mais, taco , pico de gallo
***
*Dry aged rib-eye naar keuze Holstein, Black Aberdeen, Normandi
 ( Charolais, luing, Simmenthal,Dexter+4)

(Shorthorn, Galloway, Rubia, Casina, Black pearl +8)

    ,(Arouquesa +16),(Wagyu +54)
***
*Nagerecht van de chef
 of
 *Kazen van Van Tricht(+€5)  of    *Irish coffee(+€5)




Chef’s menu (per 2 pers) € 69 p.p.

* Jamon Iberico  100% Bellota, cebo de campo, om te delen
***
*Halve  kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter
***
*Cote a l’os Charolais
(Rubia Gallega +4p.p.) ,( Rubia gallega extra + 15pp)
**
*Nagerecht van de chef
of  
*Kazen van Van Tricht(+€5) of  *Irish coffee(+€5)

 


 

 


Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x