Menu's

Menu's

 

 

 Butcher’s menu € 56 

*Carpaccio van Holstein, ruccola,zontomaatjes en parmezaan
 of
*Tartaar van Piemontese, truffelmayonaise, kwartelei
of
*Gegrild of gelakt buikspek" Duroc D'olive "met zomersla
 ***
 *Gegrilde rib-eye naar keuze Simmenthal,Holstein,
 (Hereford,Black aberdeen, normandi, montbeliarde +2)
 (Charolais, Jersey+4)of (rubia +6)
***
Nagerecht van de maandmenu
of
Kaas van Van Tricht(+€5)
of
Irish coffee(+€5)

 

   Chef’s menu(per 2 pers) € 69 

Halve kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter
 ***
Cote a l’os  Charolais of Rubia Gallega
***
nagerecht van de maandmenu
of
Kaas van Van Tricht(+€5)
of
Irish coffee(+€5)

 

Deel met je vrienden:

Webdesign by