Menu's

Menu's

Butcher’s menu € 59

 *Jamon Iberico 100% Bellota, cebo de campo ,om te delen
***
*Carpaccio van Holstein, ruccola, zontomaatjes en parmezaan
of
*Tartaar van Piemontese,  tempura  van oester en gerookte mayo  
of *Gegrild en gelakt buikspek Duke of berkshire”, bloemkool, pickels
***
*Dry aged rib-eye naar keuze Holstein, Black Aberdeen, Normandi
 ( Charolais, Sashi, Freygaard +4)

 (Shorthorn, Jersey, Rubia, Casina, Black pearl +8)

     (capricho de oro + 11),(Arouquesa +16),(Wagyu +54)
***
*Nagerecht van de chef
 of
 *Kazen van Van Tricht(+€5)  of    *Irish coffee(+€5)



Chef’s menu (per 2 pers) € 69 p.p.

* Jamon Iberico  100% Bellota, cebo de campo, om te delen
***
*Halve  kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter
***
*Cote a l’os Charolais of Irish Hereford prime
(Rubia Gallega +4p.p.)
**
*Nagerecht van de chef
of  
*Kazen van Van Tricht(+€5) of  *Irish coffee(+€5)

 

 

Wagyu Blackmore tasting menu( per 2 pers)€ 105 p.p

***

*Culatello and Iberico tasting, om te delen

***
*Dry aged beef tea | truffle | oude madeira

***

*Secreto wagyu | gepekelde groentjes   

***

Ribeye wagyu | sjalot | dragonmayo | pommes Anna

***

*Nagerecht van de chef
of  
*Kazen van Van Tricht(+€5) of  *Irish coffee(+€5)

 

 

 

 

Deel met je vrienden: