Menu's

Butcher’s menu € 59


 

*Prosciutto Di Parma ,om te delen
***
*Carpaccio van Holstein, ruccola, zontomaatjes en parmezaan
of
*Tartaar van Piemontese, tempura oester, gerookte mayo
of
*Vitello tonnato van Rubia ternera, zeegroen , parmezaan
of
*Buikspek, hoisin, bloemkool, crèmen van Pickles
***
*Dry aged rib-eye naar keuze, Holstein, Normandi
 of(Aubrac +4),( Sashi, Frygaard+6)
of(  Longhorn, Choco, Rubia, Black pearl +8),(Chianina, Casina + 10)
***

*Nagerecht van de chef
 of
 *Kazen van Van Tricht(+€5)  of    *Irish coffee(+€5)

 

 

 


Chef’s menu (per 2 pers) € 69 p.p.

* Prosciutto Di Parma, om te delen
***
*Halve  kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter
***
* Dry aged Cote a l’os naar keuze,Blonde d’aquitaine, Charolais of
Rubia Gallega (+4 p.p.)of Cachena(+15 p.p.)
***
*Nagerecht van de chef
of  
*Kazen van Van Tricht(+€5) of  *Irish coffee(+€5)

 

 

 


 

 


Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x