Menu's

Butcher’s menu € 59

*Huisbereide gerijpte, gedroogde en gerookte entrecote om te delen
***
*Carpaccio van Holstein, ruccola, zontomaatjes en parmezaan
of
*Tartaar van Piemontese, tempura oester, gerookte mayonaise
of
*Buikspek BBQ, kimchi, sechuan mayo
of
*kalfszwezeriken, knolselder, enoki, jus madeira(+4)
of
*Carpaccio wagyu, zwarte truffel, yuzu vinaigrette(+10)
***
*Dry aged rib-eye naar keuze, Holstein, Normandi, of (Salers of Simmenthal +4)
of
( Charolais, scottona, South Devon+8)
of
(, Black pearl, Casina + 10)
***

Nagerecht van de chef  of  Kazen van Van Tricht(+€5)  of  Irish coffee(+€5)


Chef’s menu (per 2 pers) € 69 p.p.

*Huisbereide gerijpte, gedroogde en gerookte entrecote om te delen
***
*Halve kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter
***
* Dry aged Cote a l’os naar keuze, Black angus of ( Rubia + 7 p.p.)
of  ( Wagyu Iberico +30 p.p.)
***

*Nagerecht van de chef  of  Kazen van Van Tricht(+€5) of  Irish coffee(+€5)


Deel met je vrienden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x