Menu's

Menu's

Butcher’s menu € 59

 

*Jamon Iberico 100% Bellota, cebo de campo


***


*Carpaccio van Holstein, ruccola,zontomaatjes en parmezaan
of
*Tartaar van Piemontese,  tempura  van oester en gerookte mayo  
of

*Gegrild en gelakt buikspek” Duroc D’olives” bietenpuree en graanmosterd


***


*Dry aged rib-eye naar keuze Holstein, Black Aberdeen, Normandi
 
( Charolais, Sashi, Freygaard, Mazury, Shetlander, Highlander, Ierse Prime angus +6)

(Shorthorn, Rubia, Casina, Arouquesa + 10),


***


*Nagerecht van de chef
 of
 *Kazen van Van Tricht(+€5)  of    *Irish coffee(+€5)


 

Chef’s menu (per 2 pers) € 69 p.p.

* Jamon Iberico  100% Bellota, cebo de campo


***
*Halve  kreeft gegrild op de green egg met kruidenboter


***
*Cote a l’os Charolais of West-Vlaams rood of
(Rubia Gallega, Capricho de oro +4p.p.)


***


*Nagerecht van de chef
of  
*Kazen van Van Tricht(+€5) of  *Irish coffee(+€5)

 

 

 


Deel met je vrienden:

Webdesign by