Menu

BUTCHER’S MENU  € 65

   STARTERS   

MERGPIJP
gremolata | zuurdesemtoast (-4)
OF
ZEEUWS-VLAAMS DUROC
Buikspek BBQ | gelakt | kimchi | daikon
OF
DRY AGED ENTRECOTE
carpaccio| ansjovis-mayo | Belper Knolle
OF
TARTAAR RUND
Handgesneden | tempura oester | schuim van gerookte haring
OF
GANZENLEVER(+5)
Huisbereide terrine | sjallotten konfijt | brioche
OF
OKTOPUS
Sobrasada-aioli | venkel-abrikoos salade
OF
BBQ LANGOUSTINES (+8)
chimichurri boter | limoen
OF
KING KRAB(+14)
in de oven | kruidenboter | venkel
OF
KREEFT(600 gr) (per 2 pers)(+11p.p.)
BBQ| kruidenboter| venkel

CHOOSE YOUR MEAT

            RIB EYE 300 GR                                                                       COTE A L’OS 1KG(2PERS) 

HEREFORD                                                                                                CHAROLAIS
HOLSTEIN                                                                                                 RUBIA GALLEGA(+14pp)
SIMMENTHAL                                                                                            CAPRICHIO DE ORO(+20pp)
MONTBELIARDE(+4)
SCOTTONA(+4)
SHORTHORN(+7)
BLACK PEARL(+14)
RUBIA GALLEGA(+14)
WAGYU JAPAN(+55)

DESSERT


-DAME BLANCHE,DAGELIJKS VERS BEREID EN GESERVEERD AAN TAFEL
OF
-SUGGESTIEDESSERT
OF
-KAAS BY VAN TRICHT(+5)
OF
-IRISH COFFEE(+5)
***

DEZE MENU IS TE NEMEN DOOR ALLE TAFELGENOTEN
DANK U,  DE CHEF


Contact

Heihoekstraat 155 9100 Sint-Niklaas
dendorsvlegel@skynet.be
T 03 766 29 35

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Maak uw reservatie > Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x